Kennismaking met de Golfsport op een Plezierige Manier

Het doel van deze cursus is om op een leuke en sportieve manier kennis te maken met de golfsport. Of u nu nieuw bent in de sport of uw basisvaardigheden wilt versterken, deze korte cursus biedt een ideale introductie tot het spel.

Leer de Grondbeginselen van Golf

Tijdens deze cursus leert u de essentiële grondbeginselen van het golfspel. Onze ervaren instructeurs begeleiden u stap voor stap door belangrijke technieken zoals de grip, stance, swing en het korte spel. U krijgt persoonlijke aandacht in een groep van maximaal 10 deelnemers, waardoor er voldoende ruimte is om te leren en te oefenen.

Inclusief Materiaal en Toegang tot Oefenfaciliteiten

De lessen zijn inclusief het gebruik van lesmateriaal en vrij gebruik van onze uitgebreide oefenfaciliteiten. Voor het gebruik van oefenballen kunt u een ballenkaart aanschaffen bij de receptie, zodat u onbeperkt kunt trainen tussen de lessen door.

Praktische Details van de Cursus

Elke cursus bestaat uit 3 wekelijkse lessen van 60 minuten elk. Dit biedt een gestructureerde en consistente leerervaring, waarbij u stapsgewijs uw vaardigheden kunt ontwikkelen onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. De cursus is ontworpen om u een solide basis te geven in het golfspel, zodat u zelfverzekerd en competenter wordt op de golfbaan.

Flexibiliteit en Inschrijving

Voor deze cursus geldt een minimum van 5 deelnemers om door te gaan. U kunt zich individueel inschrijven of als groep aanmelden. De lessen worden gegeven op tijden die voor deelnemers geschikt zijn, wat flexibiliteit biedt om het golfen in uw drukke agenda te integreren.

Neem Contact Op en Reserveer uw Plek

Wilt u meer weten over onze cursus of direct uw plek reserveren? Neem dan contact met ons op via onze website of bel naar onze receptie. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het begin van uw golfavontuur. Ontdek zelf de vreugde van het golfen en laat ons u begeleiden op uw weg naar golfplezier en verbeterde vaardigheden.