Speciale Jeugdles bij Golfles Amsterdam

Ook onder de jeugd wordt golfen steeds populairder, daarom bieden wij een speciale jeugdles aan waarbij op een leuke en verfrissende wijze les wordt gegeven aan jonge golfers.

Leeftijdsgroepen en Lesroosters

De jeugdlessen zijn ingedeeld in twee leeftijdsgroepen:

  • 6 t/m 11 jaar: Elke woensdag van 14:00 uur tot 15:30 uur
  • 12 t/m 18 jaar: Elke zaterdag van 15:00 uur tot 16:30 uur

Deze gestructureerde lessen bieden een uitstekende gelegenheid voor jonge golfers om hun vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Programma en Opzet

Vijf minuten voor aanvang van de les verzamelen alle deelnemers zich op de putting green. Indien de kinderen clubs nodig hebben, is het raadzaam om dit iets eerder te melden zodat alles tijdig klaarstaat.

Leerzame en Plezierige Ervaring

Tijdens de jeugdles ligt de nadruk op het aanleren van de basisvaardigheden van golf, zoals de juiste grip, stance en swingtechnieken. De lessen worden op een interactieve en speelse manier gegeven, waardoor de jonge golfers niet alleen leren, maar ook plezier beleven aan het spel.

Inclusief Gebruik van Materiaal

De jeugdlessen zijn inclusief het gebruik van alle benodigde lesmaterialen en toegang tot de oefenfaciliteiten. Zo kunnen de kinderen in een veilige en ondersteunende omgeving hun golfvaardigheden verbeteren.

Flexibiliteit en Inschrijving

Onze jeugdlessen zijn ontworpen om flexibel te zijn en passen goed in de agenda van drukbezette gezinnen. Ouders kunnen hun kinderen eenvoudig inschrijven voor een van de beschikbare lessen, met de zekerheid dat ze worden begeleid door gekwalificeerde professionals die hun passie voor golf delen.

Meld Uw Kind Aan

Wilt u uw kind aanmelden voor onze jeugdlessen of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het aanmeldingsproces. Geef uw kind de kans om te groeien en te bloeien in de wereld van golf, terwijl ze nieuwe vaardigheden leren en vrienden maken in een stimulerende omgeving bij Golfles Amsterdam.